Xa-xa :) Анектоди, Сміх та багато чого цікавого! Зробити стартовою | Додати в закладки  

Главная » 2008 » Октябрь » 26 » 26 жовтня – День автомобіліста
26 жовтня – День автомобіліста
18:29
Минули епохи, змінився ритм життя, а людство й надалі не може обійтися без засобів пересування на колесах – автомобілів, автобусів, тролейбусів, маршруток.

Завдяки транспорту маємо можливість комфортно долати великі відстані й відвідувати найвіддаленіші куточки світу. З кожним роком кількість транспорту зростає, відповідно більша кількість людей поповнює лави величезної армії автомобілістів. За допомогою автотранспорту в Україні перевозять 22% вантажів і 88% пасажирів. Той, хто ще перебуває у ролі пішохода чи пасажира, мріє придбати власний засіб пересування. А багато з тих, хто мають автомобіль, мріють його продати і… придбати ще кращий, новіший.

З 1993 року, відповідно до Указу президента, в Україні щорічно в останню неділю жовтня відзначають День автомобіліста й шляховика, а не просто День водія. Незважаючи на те, що це професійне свято працівників автомобільного транспорту й дорожнього господарства, своїм його вважають і мільйони водіїв-аматорів. Це свято не лише для тих, хто сидить за кермом, а й для ремонтників, інженерно-технічних працівників, керівників автотранспортних підприємств. Що ж, шановні водії, у неділю є привід у “тісному колі” колег відсвяткувати цю дату й за філіжанкою кави розповісти шоферські бувальщини та різноманітні дорожні історії. Спілкування може виявитися незвично довгим, оскільки в неділю стрілки годинника переводять назад. Тому тим, кому в понеділок зранку сідати за кермо, довго засиджуватись не варто. Бо серед інспекторів ДАІ теж усі водії. І про свято знають…
Просмотров: 2008 | Добавил: остап | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]