|
|
|
Лікар
| |
остап | Дата: Суббота, 20.09.2008, 23:06 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус:
| Хирург все умеет, но ниичего не знает... Терапевт все знает, но ниичаво не умеет... Только патологоанатом все знает, все умеет, но... ПОЗДНО!!!
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах. * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * Я УЗНАЛ ЧТО У МЕНЯ,__________ * . * * . * ЕСТЬ ОГРОМНАЯ СЕМЬЯ_________* . * * . * МОНИТОР, СИСТЕМНЫЙ БЛОК____* . * * . * В СЕТЬ ВОТКНУЛ Я ПРОВОДОК___ * . * * . * ВИНДОУС НЕБО ГОЛУБОЕ_______ * . * * . * ЭТО ВСЁ МОЁ РОДНОЕ__________* . * * . * БЕЗ ИНЕТА ЖИТЬ НЕЛЬЗЯ________* . * * . * НАРКОМАН НАВЕРНО Я!!!_______ * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . *
|
|
| |
uran92 | Дата: Воскресенье, 21.09.2008, 15:08 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус:
| Кореспондент запитує директора дурдому, який тест є критерієм для виписки. - Ми наповнюємо ванну водою, кладемо поряд чайну ложечку й великий кухоль і пропонуємо звільнити ванну від води. Кореспондент усміхається і каже: - Ну, будь-яка нормальна людина візьме кухоль. - Ні, - заперечує директор, - нормальна людина вийме пробку.Додано (21.09.2008, 15:08) --------------------------------------------- Приходить дівчина до зубного лікаря: – Ой, Ви знаєте, лікарю, я так боюся, так боюся… Навіть не знаю, що страшніше – вирвати зуб чи родити дитину… – Ну так Ви вирішуйте швидше, я повинний знати, під яким кутом ставити крісло
|
|
| |
uran92 | Дата: Воскресенье, 21.09.2008, 22:37 | Сообщение # 3 |
Рядовой
Статус:
| Вмирає старий психоаналітик і призиває до себе трьох своїх синів. - Ти, - звертається до старшого, - успадковуєш мій будинок і житимеш там з своєю сім’єю. - Тобі, - говорить середньому, - залишаю всі свої гроші. - А ти, - говорить він молодшому, - успадкував мою професію, тому я залишаю тобі двох своїх клієнтів, які годуватимуть тебе все життя.
|
|
| |
остап | Дата: Понедельник, 22.09.2008, 23:36 | Сообщение # 4 |
Генералиссимус
Статус:
| В кабинете врача: Здесь больно? - Больно. - А здесь? - Больно. - А здесь? - А-а-а! Больше я вам ничего не скажу!
Компютер не підвласний законам фізики:глюки появляются нізвідки,файли пропадають у нікуди,а обєм називаєтся вагою і вимірюєтся у метрах. * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * Я УЗНАЛ ЧТО У МЕНЯ,__________ * . * * . * ЕСТЬ ОГРОМНАЯ СЕМЬЯ_________* . * * . * МОНИТОР, СИСТЕМНЫЙ БЛОК____* . * * . * В СЕТЬ ВОТКНУЛ Я ПРОВОДОК___ * . * * . * ВИНДОУС НЕБО ГОЛУБОЕ_______ * . * * . * ЭТО ВСЁ МОЁ РОДНОЕ__________* . * * . * БЕЗ ИНЕТА ЖИТЬ НЕЛЬЗЯ________* . * * . * НАРКОМАН НАВЕРНО Я!!!_______ * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . * * . *
|
|
| |
uran92 | Дата: Вторник, 30.09.2008, 18:23 | Сообщение # 5 |
Рядовой
Статус:
| Психіатр поздоровляє свого пацієнта з прогресом в лікуванні. На що хворий з обуренням йому відповідає: - Лікарю, і це ви називаєте прогресом?! Шість місяців тому я був Наполеоном, а зараз ніхто…Додано (23.09.2008, 03:48) --------------------------------------------- Акція від пологового будинку: “Роди двійнят і отримай третьє в подарунок!” Додано (23.09.2008, 04:46) --------------------------------------------- - Що спільного у короткозорого гінеколога і здорового собаки? - Мокрий ніс. Додано (27.09.2008, 02:02) --------------------------------------------- Приходить чоловік до лікаря: - Докторе, в мене пропало відчуття смаку, що не їм - все смакує одинаково, пропав апетит геть. Медсестра, принесіть будь-ласка таблетку № 13 - каже лікар. Чоловік взяв ту таблетку в рот. Докторе, але це - гівно! Лікар - медсестра, прошу записати: в пацієнта відчуття смаку - появилося. Минає якийсь час, той чоловік приходить до лікаря знов: - Пане лікарю, пропала в мене пам’ять - нічого не пам’ятаю, допоможіть. Лікар: - Медсестра, принесіть таблетку №13. Та то ж гівно! - скрикнув чоловік. Медсестра, запишіть: в пацієнти пам’ять - відновилася. Додано (27.09.2008, 02:04) --------------------------------------------- Черга в кабінет стоматолога. Тихе журчання бормашини раптом переривають пекельні воплі та крики. Через хвилину виходить окровавлений пацієнт. Черга, стривожено: - Невже так боляче? Пацієнт, випльовуючи з рота відкушений палець: - Ну, ще б пак… Додано (27.09.2008, 02:05) --------------------------------------------- В кабінеті стоматолога настирливо дзвонить телефон пацієнтки,лікар не витримує і оскільки пацієнтка не в змозі підняти трубку сама, відповідає на дзвінок: - Аня на даний момент не може відповісти на ваш дзвінок. Я КІНЧУ, вона СПЛЮНЕ, тоді і поговорите! Додано (30.09.2008, 18:23) --------------------------------------------- Можливо анекдот трохи пошлий ... але посміятись можна ;)) *** Поїхав Янукович до Путіна. Просить його «Памагі мне стать Прєзідєнтам!» Путін каже: «Харашо, памаґу. Толька услуґа за услуґу: ти мнє щас падрачі, а я тєбє патом памаґу Прєзідєнтам стать.» Подумав Янукович: «П’ять хвилин приниження, зате потім п’ять або й десять років Президентом бути», - та й погодився. Подрочив він Путіну. Приїжджає додому, а у нього на другий день долоні гнійниками покрились. Їде він у Феофанію, там зібрали консиліум, порадились та й кажуть: «Методами традиційної медицини таке не лікується, але є народний метод. Тут в одному селі під Києвом є ставок з лікувальною водою. Треба поїхати до того ставка, помити в ньому руки, і тоді зразу хвороба зникне». Їде Янукович з мигалками, з цілою колоною машин супроводу в те село. Йде до того ставка, миє у ньому руки. А там саме дядько рибу ловив. Побачив він те все, змотав він швиденько вудочки та й біжить до куми хвалитися: «Кумо я тільки-що на власні очі бачив, як Янукович у нашому ставку руки мив». А кума у відповідь: «Та ти, мабуть, куме, вже до чортиків допився: то тобі ввижається, як Симоненко сраку миє, то як Медведчук горло полоще…»
|
|
| |
остап | Дата: Среда, 01.10.2008, 20:34 | Сообщение # 6 |
Генералиссимус
Статус:
| - Доктор, у меня не стоит. После длительного осмотра. -Вы знаете, у вас и висит как-то не важно.
|
|
| |
uran92 | Дата: Воскресенье, 12.10.2008, 18:26 | Сообщение # 7 |
Рядовой
Статус:
| – Лікарю, у мене депресія. – Ну що я можу Вам порадити… Найкращі ліки – поринути з головою в роботу! – Але я замішую бетон, лікарю.Добавлено (06.10.2008, 01:31) --------------------------------------------- - Ну що ж, можу вас привітати, в вас зародилося нове життя! - Лікарю,… але ж я чоловік!!! - Так??? Ну власне глистам це якось байдуже… Добавлено (06.10.2008, 01:33) --------------------------------------------- *** - Тужтеся, хвора, тужтеся! - Лікарю, а ви впевнені, що апендицит так вийде??? *** Дівчина приходить до лікаря і говорить: Лікарю, у мене така проблема, я що не зроблю, все за 5 хвилин забуваю. - Так, це серйозно, роздягайтесь, лягайте на диванчик… *** Лікар - пацієнту: - Будете приймати по три чайні ложки в день. - Лікарю, ви що! Де я вам стільки ложок наберу? *** Латинь вважають мертвою мовою ще й тому, що чим більше нею говорять лікарі, тим менше шансів у пацієнта залишитися живим. Добавлено (07.10.2008, 18:36) --------------------------------------------- Рецепти народної медицини: Найкращий засіб від усіх хворіб - це проста вода! Дві каплі на склянку спирту і все як рукою зняло! Добавлено (10.10.2008, 22:50) --------------------------------------------- *** Приходить тяжко хвора пацієнтка до лікаря та й питає: -Лікарю я збираюсь поїхати полікуватись на грязі, як ви вважаєте це мені допоможе? Лікар: - Не знаю чи допоможе, а от до землі звикати треба. *** До психіатра приходить клієнт, лягає на кушетку і… мовчить. Психоаналітик терпляче чекає, але нічого не відбувається - клієнт мовчить. У повній тиші проходить година. Клієнт мовчки встає, кладе на стіл 50 баксів і йде собі. Наступного дня картина повторюється. І наступного теж… Так декілька разів… Через неділю таких ось сеансів лікар не витримує: - Може ви хочете мене про щось спитати? Клієнт радісно: - А я можу? - Ну звичайно! - Лікарю, а вам компаньон не потрібен? Добавлено (10.10.2008, 22:53) --------------------------------------------- *** Молода дівчина приходить до лікаря: “Знаєте лікарю, я як чарочку вина вип’ю, так відразу мене тягне до чоловіків.” “Ну про це ми поговоримо потім, а тепер вип’ємо по чарочці.” *** Зовсім молодий лікар приймає перші пологи. Коли все завершилося, він питає думку професора про проведену роботу. Професор усміхається: - Дуже навіть непогано… Проте на майбутнє запам’ятайте, що по попці треба хлопати дитину, а не його матір! *** Молоденька жіночка приходить до лікаря. Той сказав роздягнутися, вона пішла за ширмочку. Жіночка виходить, ховає руками інтимні місця. Лікар: “Ну, ну, я все таки професійний лікар, і тому мене абсолютно не хвилює ваше тепле, пишне, …аапетитне тіло.” Добавлено (12.10.2008, 18:26) --------------------------------------------- Лікар пацієнтові: - Т-а-а-к, наступного місяця вас огляне Петро Васильович… - А хто він? - Наш патологоанатом… *** Пожежа у лікарні. Приїхали вогнеборці, швидко гасять пожежу, командир доповідає головному лікарю: - Горів один корпус, загасили, всередині знайшли дев’ятьох осіб. Сімох вдалося привести до тями, двоє, на жаль, загинули. Головний лікар хапається за серце: - Хлопці, ви ж морг гасили!!! *** До зубного лікаря прийшов пацієнт з проханням вирвати хворий зуб. Довідавшись, скільки це коштуватиме, він вигукнув: - Двадцять гривень за п’ять хвилин?!!! - Якщо хочете, я можу тягнути зуб довше?
|
|
| |
uran92 | Дата: Воскресенье, 19.10.2008, 17:29 | Сообщение # 8 |
Рядовой
Статус:
| *** Молода жінка з дитиною приходить до лікаря. Лікар довго оглядає дитину а потім говорить матері: - Швидко роздягайтеся і лягайте Жінка здивовано: - Навіщо? Лікар: - Хлопчик ніякий… нового робити требаДобавлено (19.10.2008, 17:29) --------------------------------------------- *** Приходить хворий до лікаря: - Рятуйте! Мені вже місяць постійно сняться пацюки, які грають у футбол. - Ось вам мікстура, випийте і відразу все мине. - Лікарю, а можна післязавтра випити? Бо в них завтра фінал…
|
|
| |
остап | Дата: Среда, 22.10.2008, 20:37 | Сообщение # 9 |
Генералиссимус
Статус:
| – Лікарю, я так вночі хропу, що прокидаюся від власного хропіння! Що порадите? – Спіть в іншій кімнаті.
|
|
| |
остап | Дата: Пятница, 07.11.2008, 16:48 | Сообщение # 10 |
Генералиссимус
Статус:
| – Лікарю, моїй дружині все гірше і гірше. - А п’явки ви їй давати пробували? - Так, вона три штуки з’їла і більше не хоче…
|
|
| |
остап | Дата: Пятница, 07.11.2008, 16:48 | Сообщение # 11 |
Генералиссимус
Статус:
| – Лікарю, а ліки допоможуть? - Так. Будете спати як убитий. - А як його приймати? - Один раз перед сном , а потім кожні півгодини.
|
|
| |
|
|
|